Nova investicija „Hidroelektrana na Drini“ za sport u Višegradu

23.06.2023.

Postavljen multifunkcionalni sportski teren u Andrićgradu

 Poslovanjem prema obavezama iz strateških dokumenata i još jednom investicijom preduzeća „HE na Drini“, Višegrad će od ovog ljeta biti bogatiji za nov, siguran i multifunkcionalan sportski teren. Namjenjen za košarku, mali fudbal, odbojku, rukomet i tenis, ovakav teren odobren je od svih relevantnih svjetskih, sportskih organizacija. Adekvatna podloga omogućiće mladim sportistima kvalitetniju, ali i bezbjedniju igru, sa manjom vjerovatnoćom da može doći do ozbiljnih povreda.

Smješten na atraktivnoj lokaciji, u okviru kompleksa Andrićgrad, ovaj teren, poslužiće što sportskoj, što kulturnoj svrsi. Biće mjesto održavanja sportskih turnira, ali i koncerata, festivala i drugih, po društvo i grad, važnih sportskih i kulturnih manifestacija.

No najbitnije, ovakvo mjesto predstavlja siguran prostor u odrastanju i stasavanju mladih Višegrađana, mjesto koje će ih okupljati i kroz igru i druženje učiti odgovornosti i toleranciji, te pružati zdravu alternativu svim izazovima modernog vremena.

Uspješno poslovanje „HE na Drini“ omogućavalo je ovom preduzeću da godinama, kroz različite projekte, pomaže i osnažuje društvenu zajednicu i sigurno će sa takvom praksom nastaviti kad god se ukaže neka nova ideja i prilika.

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality