Održani 23. susreti radnika Elektroprivrede Republike Srpske

28.06.2023.

Osvojene medalje za „Hidroelektrane na Drini“

U sportskom duhu, fer plej atmosferi, druženju radnika, igri i pjesmi, održani su 23. po redu susreti radnika Elektroprivrede Republike Srpske.  Domaćin je i ove godine bio trebinjski „Grad Sunca“, koji je, u periodu od 22. do 25. juna, ugostio rekordnih 1.500 učesnika.

Ovogodišnje radničke sportske igre okupile su veliki broj učesnika iz svih preduzeća ERS-a, gostujućih ekipa Elektroprenosa BiH i Naftne industrije Srpske, te predstavnike brojnih elektroprivrednih kompanija iz zemlje i regiona.

Prisutni su mogli da uživaju u sportskim nadmetanjima u malom fudbalu, basketu, odbojci, stonom tenisu, nadvlačenju konopca, penjanju uz električni stub, šahu, streljaštvu, pikadu i atletici. Druženje u veseloj i opuštenoj atmosferi nije izostalo ni u svečanom šatoru, na bazenima, kao i ispred paviljona, odakle su se mogli čuti smijeh i pjesma tokom cijelog dana.

Učesnici sportskih igara iz „Hidroelektrana na Drini“ donijeli su najljepše utiske iz „Grada Sunca“, ali i medalje, na koje smo izuzetno ponosni.

Drugo mjesto iz atletike osvojile su naše koleginice, u krosu na 400 metara i u skoku u dalj. Takođe, drugo mjesto u stonom tenisu za žene pripalo je našim takmičarkama. A ovogodišnji pobjednik u basketu 3×3 je  ekipa „He na Drini“, od koje ništa manje nismo ni očekivali. Uprkos otežanim uslovima zbog  visokih temperatura, naši basketaši uspjeli su da se izbore za prvo mjesto u ovoj sportskoj disciplini. Nažalost, prilikom finalnog meča, naš kolega Ilija Vidaković zadobio je povredu, i ovom prilikom želimo mu brz oporavak, ali i da čestitamo na još jednoj osvojenoj medalji.

Svim ostalim kolegama koji su učestvovali na radničkim sporstkim igrama smo zahvalni što su predstavljali naše preduzeće na najbolji mogući način, te doprinijeli da još jedni susreti radnika ERS-a prođu u fer plej atmosferi i da se pokaže zajedništvo i sloga unutar ovog sistema.

Svečanim proglašenjem najuspješnijih ekipa i pojedinaca, uručenjem pehara i diploma, spuštena je zavjesa na 23. Susrete radnika Elektroprivrede RS. Ekipi  Rudnika i Termoelektrane Ugljevik čestitamo na osvojenom prvom mjestu u ukupnom plasmanu, kao i svim učesnicima ovogodišnjih radničkih igara.

Vidimo se sljedeće godine u junu!

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality