Perišić: Nastavljamo podršku višegradskim sportskim klubovima

12.10.2023.

Direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ iz Višegrada Nedeljko Perišić najavio je danas nastavak finansijske podrške višegradskim sportskim klubovima.

Na prijemu koji je organizovao za igrače i upravu Košarkaškog kluba „Varde HE“, Perišić je rekao da je upoznat sa dosadašnjim izazovima sa kojima se ovaj klub susretao i istakao zadovoljstvo što je ovo preduzeće imalo priliku da pomogne u prevazilaženju nekih problema.

„Drago mi je što sam imao priliku da čujem da je `Varda HE` od ove sezone kvalitetan tim sa visokim ambicijama. Ispred našeg preduzeća mogu da obećam da ćemo ih pratiti u zacrtanim poduhvatima, istakao je Perišić.

Predsjednik Kluba „Varda HE“ Marko Miličević rekao je da je sve ono što su do sada postigli uz pomoć sponzora, prvenstveno preduzeća „Hidroelektrane na Drini“.

„Nadam se da ćemo ukazano povjerenje opravdati na terenu u predstojećoj sezoni. Naš cilj je da se plasiramo u plej-of, odnosno da osvojimo neku od prve četiri pozicije kako bismo mogli da obezbjedimo borbu za titulu prvaka Prve lige Republike Srpske“, rekao je Miličević.

Trener košarkaša Borko Pereula dodao je da sezona počinje u subotu, 14. oktobra, te da je ekipa spremna, bez obzira na manje zdravstvene probleme pojedinih igrača.

 

SRNA

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality