Potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa predstavnicima sportskih klubova iz Višegrada

24.11.2021.

Rukovodstvo Zavisnog Preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ a.d. Višegrad, na čelu sa direktorom preduzeća Nedeljkom Perišićem,  u utorak, 23.11.2021. godine, potpisalo je ugovore o sponzorstvu sa predstavnicima deset sportskih klubova iz Višegrada.

„Vođeni uspješnim poslovanjem u ovoj godini, ali i činjenicom da zbog neusvajanja budžeta u opštini Višegrad ispaštaju i sportski klubovi, Uprava Preduzeća je odlučila da izađe u susret i omogući sredstva sportskim klubovima“, istakao je direktor Perišić. On je, takođe, dodao da se nada da će ova sredstva biti kvalitetno utrošena, kako bi naši sportisti na najbolji mogući način predstavili Višegrad, ali i „Hidroelektrane na Drini“, kao jednog od najvećih sponzora.

Vučeta Šipčić, predsjednik Džudo kluba iz Višegrada, izrazio je zahvalnost HE Višegrad na velikoj podršci koju pruža uspješnim sportistima našeg grada.

„U narednom periodu potrudićemo se da posjetimo što veći broj takmičenja, ali i da uložimo u opremu u klubu, a sve to uz pomoć sredstava koja ćemo dobiti od ovog preduzeća“, rekao je Šipčić.

Predsjednik Rukometnog kluba iz Višegrada, Čedomir Guzina, naglasio je da je ovaj klub i u proteklom periodu dobio značajna sredstva od „Hidrolektrana na Drini“, a ta ulaganja su opravdana uspjesima  kluba u Prvoj ligi Republike Srpske, a dobrim rezultatima nadaju se i u budućnosti.

Iz Uprave Preduzeća poručuju da će, i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima, nastaviti sa društveno-odgovornom politikom, a prije svega podržavajući sportske klubove, kulturno-umjetnička društva, ali i druge uspješne pojedince, naročito mlade ljude ovog grada.

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality