Prijem za odbojkašice „Hidroelektrane na Drini“

23.04.2019.

Uprava Zavisnog Preduzeća „Hidroelektrana na Drini“ a.d. Višegrad upriličila je u petak, 19.04.2019. godine, prijem za članove i upravu Odbojkaškog kluba „HE na Drini“, povodom osvajanja titule Prve lige Republike Srpske i plasmana u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Direktor Preduzeća Nedelјko Perišić čestitao je višegradskim odbojkašicama na ostvarenim rezultatima i poželio uspjeh u nastavku takmičenja u Premijer ligi BiH, te dodao da je velika čast da jedan ovako uspješan sportski klub nosi ime kolektiva „Hidrolektrane na Drini“.

„Mi ćemo, kao društveno odgovorno preduzeće, u skladu sa našim mogućnostima, nastaviti da pomažemo rad ovog kluba ali i drugih sportskih klubova u Višegradu. Na taj način doprinijećemo promociji sporta i zdravom odrastanju djece u našoj opštini, ali i tome da se ovakvi rezultati nastave i u narednom periodu“, istakao je Perišić.

Predsjednik Odbojkaškog kluba „HE na Drini“ Vladimir Gladanac izjavio je da je izuzetno veliki uspjeh za klub da sa osamnaest pobjeda i bez ijednog poraza osvoji Prvu Ligu RS. „Ovo je ujedno i veliki zadatak za ovu ekipu, za utakmice koje nas slјedeće godine očekuju u Premijer Ligi BiH, gdje je nivo takmičenja na jednom višem nivou. Mi ćemo se truditi da opravdamo dosadašnje rezultate i sve ono što je klub stvorio tokom dugog niza godina“, zaklјučio je Gladanac.

Trener Jovo Sarić istakao je da se da se u sportu mora mnogo i dugo raditi da bi se došlo do ozbilјnijih rezultata a to se teško može postići bez iskusnih igrača. „Kroz treninge i utakmice, uz starije igračice stasavaju i mlađe, koje će u narednim godinama biti oslonac ove ekipe“, dodao je Sarić.

Kapiten Odbojkaškog kluba „HE na Drini“ Ivana Plećić rekla je da je jako ponosna što je dio ove ekipe, koja je ostvarila jedan ovako dobar rezultat. „Ovom prilikom želim da se zahvalim Upravi Preduzeća, nadam se da smo opravdali njihovo povjerenje jer su oni jedan od naših glavnih sponzora“, dodala je Plećićeva.

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality