Prijem za sportske klubove

11.10.2019.

POTPISANI UGOVORI O REKLAMIRANјU PREDUZEĆA SA SPORTSKIM KLUBOVIMA IZ VIŠEGRADA –

Predstavnici Uprave Zavisnog Preduzeća „Hidroelektrana na Drini“ a.d. Višegrad upriličili su u utorak, 08.10.2019. godine, prijem za predstavnike sportskih klubova iz Višegrada, a tom prilikom potpisani su i ugovori o reklamiranju preduzeća sa ovim sportskim klubovima.

„Mi ćemo, kao društveno odgovorno preduzeće, u skladu sa našim mogućnostima, nastaviti da pomažemo rad sportskih klubova u Višegradu“, izjavio je direktor preduzeća Nedelјko Perišić, i dodao, da je ove godine, za te namjene, HE Višegrad izvdojila preko 100.000,00 KM. Perišić je, takođe, istakao da će uskoro početi radovi na zamjeni parketa u sportskoj dvorani u Višegradu, što će znatno pobolјšati uslove za rad višegradskim sportistima.

Nikola Pavlović, predsjednik Fudbalskog kluba „Drina HE“ zahvalio se rukovodstvu HE Višegrad na izdvojenim sredstvima. „Bez ove pomoći, fudbalski klub ali i drugi sportski klubovi u Višegradu, ne bi mogli normalno funkcionisati. Ovo nam je veliki vjetar u leđa i vjerujem da će se uspješna saradnja nastaviti i u narednom periodu“, rekao je Pavlović.

Predsjednik Odbojkaškog kluba „HE na Drini“ Vladimir Gladanac istakao je da će potpisivanje ovog ugovora sa HE Višegrad riješiti brojne obaveze koje su se pojavile nakon ulaska kluba u Premijer ligu BiH. On je dadao da će renoviranje  sportske dvorane znatno olakšati rad, posebno u zimskom periodu, ali i doprinijeti bolјim rezultatima.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je vjeruje da će sportski klubovi iz Višegrada na najbolјi mogući način iskoristiti sredstva koja su dobili potpisivanjem ovih ugovora. „Saradnja HE Višegrad sa opštinom je na zavidnom nivou, iz godine u godinu ovo preduzeće pomaže opštini kroz razne projekte, ali i kroz ulaganja u sport“, zaklјučio je Đurević.

Služba za informisanje

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality