Prijem za učenike generacije

01.10.2020.

U Upravi Zavisnog preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ a.d. Višegrad, u ponedjeljak, 28.09.2020. godine, upriličen je prijem za učenike generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Andreu Tasić i Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ iz Višegrada Galu Pajović.

Direktor HE „Višegrad“ Nedeljko Perišić istakao je da  je ovogodišnji prijem za učenike generacije malo prolongiran zbog situacije prouzrokovane virusom korona, ali da će ovo preduzeće i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima, nastojati da pruža podršku mladim, uspješnim ljudima, te da ih na taj način  motiviše da postižu dobre rezultate i u nastavku njihovog školovanja.

„U ime Uprave preduzeća i u svoje lično ime želim da čestitam vama, vašim nastavnicima i svima onima koji su doprinijeli vašim uspjesima“, poručio je Perišić.

Učenik generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Andrea Tasić, rekla je da školovanje nastavlja u Gimnaziji u Višegradu, i izrazila zahvalnost Upravi preduzeća i direktoru Perišiću za razumijevanje i pomoć koja nikada nije izostala od ovog kolektiva.

Gala Pajović, učenik generacije Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ zahvalila se direktoru Perišiću na prijemu i prigodnim poklonima, koji će poslužiti kao podstrek za nastavak učenja. „Upisala sam Fakultet organizacionih nauka u Beogradu i nadam se da ću opravdati povjerenje koje ste nam ukazali“, izjavila je Pajovićeva.

Prijemu za učenike generacije prisustvovali su i direktori Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić i Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Divna Vasić. Oni su, takođe, izrazili zahvalnost direktoru Perišiću na velikoj pomoći koju dobijaju od HE Višegrad, i dodali da je od velikog značaja kada uspjehe naših đaka prepoznaju i predstavnici opštine i lokalnih preduzeća.

 

Marija Ninković, stručni saradnik za odnose s javnošću

ZP „HE na Drini“ a.d. Višegrad

 

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality