Prijem za učenike generacije

18.10.2022.

U Upravi Zavisnog Preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ a.d. Višegrad, u ponedjeljak, 17. 10. 2022. godine, upriličen je prijem za učenike generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Anu Marić i Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ iz Višegrada Petra Markovića.

Direktor HE „Višegrad“ Nedeljko Perišić čestitao je učenicima generacije na postignutom uspjehu u dosadašnjem školovanju, i uz prigodne poklone, poželio da i u narednom periodu nastave da postižu odlične rezulatate i budu ponos naše opštine.

„Ovo preduzeće će i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima, biti na raspolaganju mladim, uspješnim ljudima i pružati im pomoć i podršku na putu ka ostvarenju novih ciljeva i uspjeha“, rekao je direktor Perišić.

Ana Marić, učenica generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“, školovanje je nastavila u Srednjoškolskom centru u Višegradu, opredjelivši se za smjer tehničara CNC tehnologije. Izrazila je zahvalnost Upravi Preduzeća i direktoru Perišiću na ukazanom povjerenju, koje će i ubuduće nastojati da opravda.

Učenik generacije Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Petar Marković zahvalio se na ovom prijemu i prigodnim poklonima, koji će poslužiti kao motivacija tokom budućeg školovanja.

„Upisao sam Ekonomski fakultet u Palama i nadam se da ću i u narednom periodu postizati dobre rezultate i opravdati stečenu diplomu učenika generacije“, istakao je Marković.

Prijemu za učenike generacije prisustvovali su i direktori osnovne i srednje škole iz Višegrada Momir Radojčić i Dragana Zečević.  Oni su, takođe, izrazili veliku zahvalnost direktoru Perišiću na nesebičnoj pomoći, koju godinama unazad dobijaju od ovog preduzeća.

 

 

Marija Ninković, stručni saradnik za odnose s javnošću

ZP „HE na Drini“ a.d. Višegrad

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality