Prijem za učenike generacije

10.01.2024.

Direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Nedeljko Perišić priredio je danas prijem za učenike generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ i Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Višegrad. Školsku 2022/2023. godinu, Dimitrije Bradonjić i Ivan Baranac završili su kao najuspješniji među svojim vršnjacima.

Direktor Perišić je ovim vrijednim mladim ljudima čestitao na izvanrednim rezultatima i, ovom prilikom, nagradio je njihov trud i zalaganje prigodnim poklonima. On je pohvalio njihove dosadašnje uspjehe i podsjetio ih na važnost povezanosti sa rodnim Višegradom.

„Najveće bogatstvo i najvredniji resurs ovog grada su ljudi, zato i vas pozivam da ostanete na usluzi Višegradu, da ostanite dosljedni svojim idejama i da mijenjajte stvari, a mi ćemo biti tu da vas podržimo  i učinićemo sve što možemo i što je u skladu sa našim mogućnostima“, istakao je Perišić.

Prijemu su prisustvovale direktorka Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Dragana Zečević i pedagogica u Osnovnoj školi, Tanja Novaković.

One su izrazile svoju zahvalnost upravi i preduzeću „HE na Drini“ na ukazanoj pažnji i izdvojenom vremenu, istakavši da je ovakav gest rijetkost i privilegija koja ovim mladim ljudima mnogo znači i predstavlja motivaciju za dalji rad.

Dimitrije je sada gimnazijalac, dok je Ivan svoje školovanje nastavio na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, ponosan na svoj grad i školu, iz koje, kako kaže, učenici izlaze sa znanjem na visokom nivou i odlično pripremljeni za nastavak školovanja.

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality