Prijem za učenike generacije

02.09.2019.

U Upravi Zavisnog preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ a.d. Višegrad, u petak, 30.08.2019. godine, upriličen je prijem za učenike generacije višegradske Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Ivana Baranca i Srednje škole „Ivo Andrić“ Luku Markovića.

Direktor HE „Višegrad“ Nedelјko Perišić istakao je da će ovo preduzeće i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima, nastaviti da pruža podršku mladim, uspješnim lјudima, te da ih na taj način  motiviše da i dalјe postižu dobre rezultate.

„Želimo Vam svaku sreću i dobar uspjeh, da se u naš grad vratite kao stručnjaci i da svoje profesionalne karijere planirate u Višegradu“, poručio je Perišić.

Učenik generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Ivan Baranac, rekao je da školovanje nastavlјa u Gimnaziji u Višegradu, i dodao da se nada da će se nakon završene srednje škole i fakulteta vratiti u Višegrad, kako bi pomogao u njegovom napretku.

Luka Marković, učenik generacije Srednje škole „Ivo Andrić“ zahvalio se direktoru Perišiću na prijemu i prigodnim poklonima, koji će poslužiti kao podstrek za nastavak učenja. „Upisao sam Ekonomski fakultet u Palama i nadam se uspjehu i u nastavku školovanja“, izjavio je Marković.

Prijemu za učenike generacije prisustvovali su i direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić i pedagog u Srednjoj školi „Ivo Andrić“ Sandra Pecikoza. Oni su izrazili veliku zahvalnost direktoru Perišiću na velikoj pomoći koju dobijaju od ovog preduzeća i uvjerenje da će se uspješna saradnja nastaviti i u budućnosti.

Copyright © HE na Drini 2024 | Web dizajn Digitality